Storitve

booking_com

Booking.com

 Več kot 925,000 hotelov online. Hitra in enostavna uporaba, brez stroškov rezervacije.

Preprosta in varna rezervacija ter vsak dan nove ponudbe.

 

output_p3axes

Coris Zavarovanje – Brezskrbni v tujini že od 5,29 EUR‎

Zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco Coris krije nujne stroške, ki v tujini nastanejo kot posledica novonastale bolezni ali poškodbe. Zavarujete se lahko kot posameznik, družina ali skupina, ki potuje skupaj.

Posebna akcija za HRVAŠKO

Hrvaška je blizu, poznamo jezik, njihove sardele pa so najboljše na svetu. Ker se ljudje pri potovanjih na Hrvaško obalo pogosto zanašajo na Evropsko kartico (Zakaj Evropska kartica ne zadostuje?) ali na Hrvaško potujejo celo brez zavarovanj, smo za vas pripravili prenovljen cenik, ki je kar 20% nižji od redne ponudbe.

turisticna_agencija_eja

EJA Turistična agencija

Potovanja, izleti in letovanja. Preglejte ponudbo zdravilišč, apartmajev in hotelov po jadranu in sredozemlju ter aktualne last minute …

www.eja.si

slider_hi_sl_01

Ugodni avtobusni prevozi

Ugodni avtobusni prevozi – 100.000 dnevnih povezav v več kot 800 mest in 18 evropskih držav.

FlixBus Banner 300x250

Odkrij Evropo z našimi ugodnimi avtobusnimi vozovnicami

Potuj po Evropi na enem od naših zelenih FlixBus avtobusov. Izberi si povezavo iz naše obsežne mreže povezav; ker ti nudimo več kot 100.000 dnevnih povezav do več kot 900 destinacij v več kot 20 evropskih državah, lahko zdaj končno zares raziščeš Evropo!

Načrtuješ potovanje z nahrbtnikom po Evropi? Želiš v zadnjem trenutku na oddih v katero od evropskih mest? Ali se morda odpravljaš na počitnice s prijatelji ali družino? Ni problema! Od točke A do točke B te bomo peljali po nepremagljivih cenah, kjer nudimo avtobusne prevoze do različnimh evropskih držav, kot so Francija, Nizozemska, Hrvaška, Švica, Nemčija, Italija, Češka, Madžarska….. da ne pozabimo omeniti Švedske, Danske, Luksemburga, Avstrije in seveda domače Slovenije – FlixBus te bo odpeljal kamor koli, kadar koli!

Pridi od kraja A do kraja B povsem brez skrbi: zahvaljujoč informacijam o avtobusnih postajah na naši spletni strani, redno posodobljenim voznim redom, prijaznim voznikom avtobusov se ti ni treba obremenjevati s prav ničemer. Svoj izlet z avtobusom lahko načrtuješ vnaprej in prideš na avtobus povsem brez skrbi.